Kim Frandsen har 40 års jubilæum

Kim Frandsen, projekteringschef hos Dinel, har 1. december 40 års jubilæum i AURA Koncernen.

Kim Frandsen har en teknisk baggrund med en uddannelse som elektriker og efterfølgende stærkstrømsingeniør fra Aarhus Teknikum i 1979. Derfra gik det direkte til Galten Elværk som projektleder, en ansættelse der senere ændrede sig til teknisk chef, senere igen driftsleder. I 2002 indtog han hjørnekontoret som adm. direktør, en position Kim Frandsen havde frem til 2010, hvor han efter et opgør med den daværende bestyrelsesformand blev forflyttet til posten som teknisk direktør.

Som adm. direktør for Galten Elværk stod Kim Frandsen i spidsen for beslutningen om at udrulle fibernettet i første halvdel af 00’erne.

I 2015 fusionerede Galten Elværk med Brabrand Elselskab, Viby Elværk og Østjysk Energi til energikoncernen AURA Energi. I 2016 kom Kim Frandsen atter tilbage til sit favoritområde, nemlig elnettet, da han blev projekteringschef i Dinel, der er AURA Koncernens netselskab.

Inkarneret AGF-fan

Kim Frandsen er indfødt aarhusianer og inkarneret AGF-fan, en ’bacille’ han fik i blodet tidligt i barndommen, da hans far var en del af AGFs førstehold i 40’erne og 50’erne. Bacillen han har smittet resten af familien med og med årskort til Ceres Park og faste pladser på C-tribunen midtfor, er han sammen med børn, svigerbørn og snart børnebørn fast mand til AGFs hjemmekampe.

Kim Frandsen var som ung i 60’erne og 70’erne arrangementsansvarlig i Vejlby Risskov Hallen, der var Østjyllands fremmeste koncertarena, og han var dermed med til at afvikle koncerter med Rolling Stones, The Who, Paul McCartney & Wings og mange flere. Og da Jimmy Hendrix kollapsede på scenen og måtte afbryde koncerten efter blot tre numre, var det Kim Frandsen, der fik ham bugseret bagstage. Kun to uger senere døde guitarguden Hendrix.

Kim Frandsen har haft en lang række tillidsposter i energibranchen, blandt andet otte år i Danske Energiselskabers Lederforum, deraf de fire som næstformand, og i en række forskellige udvalg under Dansk Energi og Elfor – forgængeren til Energinet.

Kim Frandsen, der bor i Galten, har med sin hustru Kirsten to børn og tre børnebørn. I forbindelse med jubilæet har han besluttet sig for at stoppe på arbejdsmarkedet fra årsskiftet for at få bedre tid til familien, hus og have og sommerhuset i Skagen. Og så selvfølgelig den livslange passion for AGF.

I anledning af Kim Frandsens jubilæum afholder Dinel jubilæum og afskedsreception. Se invitationen